elämä

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Täällä syntynyt kuolleena vaeltaa. Etsien itselleen viimeistä lepopaikkaa. Täällä kuolleena ihmiset kävelee. Tyhjät katseet maata viistää, kun töistä kotiin raahustaa. Syödään, mennään nukkumaan ja aamulla taas alkaa sama rumpa uudestaan. Mikään ei saa sitä oravanpyörää pysähtymään kun se alkaa. Siksi mietinkin... Pitäisikö minun vain luovuttaa. Koska tuntuu kuin en saisi mitään aikaan. En halua olla sisältä kuollut robotti. En halua elää niin vain odottaen sitä hetkeä kun pääsen lepoon. Mutta ei minulla ole kai vaihtoehtoja...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot