Kun vihdoin näet

Runoilija KristalliHiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En huomaa kuinka ihmiset lihoo tai laihtuu Huomaan kuinka tunteet lihoo tai laihtuu
 

Vaeltaa voi,
hapuilla,
päämäärättömästi kohti
pimeyttä.

Elää voit
vampyyrin lailla
kuolleen elämää,
tyhjää.

Mutta merkityskin.
Sinä voit
törmätä kalliion,
jota rakastaa.

Huipulta näet,
tähdet
tai maailman
kauneuden.

Voit elää
täyttä elämää
hännän tupsusta
korviin saakka,
vain jos rakastat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hieno

Upea. Varsinkin viimeinen säe on loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot