En tiedä

Runoilija KristalliHiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En huomaa kuinka ihmiset lihoo tai laihtuu Huomaan kuinka tunteet lihoo tai laihtuu
 

Noin 20 savuketta liikaa
turhia kyyneleitä
Ei mistään

Suo tämä ei ole
Olen vain uponnut
kuseen ja paskaa
sekä lukuisiin muihin
eritteisiin

"Mikä sinusta tulee?" ja
"Mikä sinua vaivaa"
sekä lukuisat muut kysymykset
kaikkiin yksi ja sama vastaus

Syy ja seuraus -kaavio
Siltikään en tiedä miksi
minusta tuli ongelmapesäke
Olisi vain pärjättävä

Juon

Selite: 
depiksiä ilmassa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot