Kiirastuli

Runoilija KristalliHiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En huomaa kuinka ihmiset lihoo tai laihtuu Huomaan kuinka tunteet lihoo tai laihtuu
 

Minä
ja Gin tonic.

Muistaakseen jotain
on ensin unohdettava.

Taivaasta putosi
enkeli.

Minä löydän
sinut viereltäni.
Lankeamuksen.

Mutta enkeli kätkee
minut siipiensä huomaan,
sillä se ei näe
syntiäni.

Olen taivaan ja helvetin
välissä.
Kiirastulessa.
Päästäkseni pois...

"Anteeksi"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot