Kesä kaikilla

Runoilija meeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suutarin lapsilla ei ollut kenkiä. Eikä leipurin muksuilla leipää. Kalastajankin lapset söivät muurisavea nälkään. Se joka antaa, sille annetaan. Se joka auttaa itseään, sitä autetaan. -SE MIKÄ EI TAPA, SE VAHVISTAA...!
 

Taas se alkoi...
tuo porottava aurinko pilkkaa minua,
nauraa läskeilleni uimarannalla.
Kehottaa laihduttamaan tai
seinien sisälle katoamaan.

Hiki valuu ihravuorta pitkin,
uinti hengästyttää.
Minä kotona jo itkin:
miksi alkoi taas kesä tää!?

Kuuma aurinko...
Hyväilee se lihavaakin pintaa,
vaikka uikkariin tarvitaankin
perhanasti hintaa.
Vesi pulleaa pintaa sivelee
tukevankin mieltä se hivelee.

Kesä on meillä kaikilla
ollaan sitten lihavia
taikka hoikkia.

Nyt jo hieman naurattaa
on tää niin mukavaa
kelliä uimarannalla
sulassa sovussa kaikkien kanssa
käristää ihoaan
saman auringon alla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot