TAIDETTA

Runoilija meeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suutarin lapsilla ei ollut kenkiä. Eikä leipurin muksuilla leipää. Kalastajankin lapset söivät muurisavea nälkään. Se joka antaa, sille annetaan. Se joka auttaa itseään, sitä autetaan. -SE MIKÄ EI TAPA, SE VAHVISTAA...!
 

Upotan sormeni hiuksiisi.
Kuljetan kieltä kaulallasi.
Piirtelen sydämiä selkääsi...
...nuuhkin ja maistelen.

Tunnen värähtelevät lihakset,
kuulen kiitolliset henkäykset.
Aistin anovat ajatukset.
Puristan ja hyväilen.

Annan sinulle itseni.
Otan sinut itselleni.
Rakkauden taidetta takoen,
meitä kahta käyttäen...
...Teemme loppuun taiteen sen.

Selite: 
Rakkautta ja yhteistoimintaa!!!!!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on suurta taidetta.
Onnellista syntymäpäivää!!

Rohkean eroottista tekstiä. :)

Rakkaus on taidetta.
Onnea päivääsi

Aistikas ja kiehtova runo keskinäisestä herkästä hetkestä. Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot