tulitikkuleikkejä

Runoilija kristallitiara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

isän sukutorpan pikkutyttö
paloi hengiltä tulitikkuleikeissä
olen useesti polttanut sormeni
sivutuulessa vanhalla coltilla

mutta kun kaksi
kiveä iskee kipinöitä toisiaan vasten
mä poltan sormeni sinusta
kun tanssin liekkien ympärillä
lähes vahingossa, transsissa ja pakonomana
ei sytytysnestettä tarvita.

kuinka kovasti tahansa yritän
kaataa vettä liekkeihin,
jotka nuolevat jalkojani,
polte ei katoa.

shh, ei saisi leikkiä tulella
mutta se tappaa minut vielä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ne, including sä,
o myöhäist tehä mitää,
kirjoita, elä lopeta

 

Käyttäjän kaikki runot