Lucille

Runoilija laitapakki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikenit,
vielä hetki sitten viihdytit
Bluespojan herkät sormet
hivelivät kaulaasi

saivat haukkomaan henkeä
tuhannet ja tuhannet valittavat
mutta
koskaan et kuole

hivelee soinnut
vielä mentyäsikin

Selite: 
R.I.P. B.B. King
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, kauniskin runo

kunnioittava

Musiikki ei koskaan kuole, se jatkaa eloaan ja koskettaa sisintäämme tavoilla mihin mikään tai kukaan muu ei pysty.

Kaunis kaippuu soi ihanassa runossasi.
Hieno ja upea sanat vain jäävät mieleen. Pidin
 

Käyttäjän kaikki runot