paras

Runoilija laitapakki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alkuihmetyksen jälkeen huomasin
katseessasi mielenkiintoa
Hento vire kulkee ohitsemme
viettelevän viipyilevä
salakavalasti viehko

silmäsi niin loistavat
on paras ilta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaiset hetket ovat parhautta..kuten tällaiset runotkin :)

Pysähtynyt hetki, vire jonka molemmat tuntevat.
Olet onnekas!
Kaunis runo!

Pientä väreilyä ilmassa illan hämärtyessä. Parasta mitä on.

Joskus kohdalle sattuu tällaista.
Silmät kertovat totuuden,
näkymätön vire, sanaton sointi, aaah!
 

Käyttäjän kaikki runot