Nimetön

Runoilija Roxanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je sens ta menotte qui cherche ma main.



You gave me a reason to smile (smile)
To stay alive for a little while
I had these thoughts to say goodbye
Your eyes told me why

Caliban-Walk like the Dead
 

Maitokahvin pyörteissä

näin tulevan päivän,

ankeaa maastonvihreää

jolla värjäsin kynteni

ollakseni samanlainen

kuin sinä.

Kupin reuna tuntui

yhtä viileältä kuin

minun sormeni ja

sinun huulesi,

kapeat ihanat huulesi

joita vain minä saan

koskea.

Omillani.

Kuppi kuumaa juomaa

ennustaa,

kuinka ankeaa minulla

tulee olemaan

seuraavat kymmenen tuntia.

Miksi muutenkaan joisin maitokahvia?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana värikertomus.

Haikeaa, kaunista kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot