Bye bye baby

Runoilija Roxanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je sens ta menotte qui cherche ma main.



You gave me a reason to smile (smile)
To stay alive for a little while
I had these thoughts to say goodbye
Your eyes told me why

Caliban-Walk like the Dead
 

Makasin sammaleiden päällä.

Ei, me makasimme.

Piileskelimme puiden seassa ja olimme huumaantuneet toisistamme. Se ei ollut mitään vakavaa, vain pientä kokeilua, viatonta suukottelua joka maistui punaiselle Marlborolle ja raudalle.
Niin, olit juuri menettänyt kielesi neitsyyden lävistykselle jota tahdoin kokeilla omalla kielelläni. Se tuntui hassulle - olin varmasti surkea suutelemaan.

Emme tajunneet että jotkut ihmiset tuijottivat meitä. Luulimme olevamme piilossa, mutta olimmekin koko ajan näkyvillä. Esirippu oli koko ajan ollut auki, emmekä olleet huomanneet sitä. Olimmehan sentään niin juovuksissa toisistamme.

Siitä on neljä vuotta - yli kahteen vuoteen emme ole tavanneet. Sinä et ollut unohtanut minua, yritit soittaa.
Minä teeskentelin jotain toista.

Kaikki on paljon paremmin näin. Se oli vain viatonta hauskanpitoa.

Silti ajattelen välillä sinua, sinua joka tuoksuit punaiselle Marlborolle.

Minä lopetin tupakoinnin.

Selite: 
Pala muistoistani. Kukaan muu ei ollut kuin sinä, tyttöni.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot