1 viesti saapunut

Runoilija Roxanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je sens ta menotte qui cherche ma main.



You gave me a reason to smile (smile)
To stay alive for a little while
I had these thoughts to say goodbye
Your eyes told me why

Caliban-Walk like the Dead
 

Jokainen kimakka viestiääni
vihlaisi korviani.

Kiristelin hampaitani,

turhaannuin,

kielsin lähettämästä
enää mitään.

Silti jokainen sana
jonka luin,

luin yhä uudestaan
ja uudestaan,

aina vain uudestaan
kunnes muistin kaiken

ulkoa.

Hymyilin

sitkeyttäsi,
optimistiasi,
toivoasi,

hellille sanoillesi
- kiroilullesi.

Ja yhä uudestaan
ja uudestaan,
odotin uutta ilmoitusta

sinusta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot