Loputon ikävä

Runoilija heyfuckyou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avonaisesta ikkunasta
jäätelöauton sireeni
tarttuu verhoihin

Sängyssäni pintakudos
tuoksuu makealta ja
vieraalta

"Olen kotona" hän sanoo aina
kun tulee minun luokseni mutta
näen vieläkin niitä unia

lakanoista joissa sinun ja minun hiki on sekoittunut yhteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot