Nimetön

Runoilija heyfuckyou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avonaisesta ikkunasta
jäätelöauton sireeni
tarttuu verhoihin

Sängyssäni pintakudos
tuoksuu makealta ja
maistan ikävän
jonka hänen iholleen painoit

Loputtomiä öitä
hänen vierellään valvon
(kosketan sormella pois ikävää)

Kosketan mutta huomaathan että
ikävää on minussakin,
seinissä
katossa
hiuksissa
verhoissa.

Jäätelöauton sireenissä.

Selite: 
Kaverin poismenon muistoksi. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot