Joka päivä ja joka ikinen yö

Runoilija heyfuckyou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadotin itseni syvälle sinuun

syvälle kudoksiin joita

  unissani
        juoksen
            takaa

eikä aamukaan sarastaessaan
anna levähtää se
potkii ylös, käskee jatkamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot