Nimetön

Runoilija Killing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

painostavan hiljaisuuden puskiessa läpi tärykalvojeni
tarraudun kiinni hihansuuhusi enkä enää pelkää

kun otteeni lipeää, sydämeni tummuu ja unohdan

kosketa minua! ja muistan sinut
muistan kasvosi, jokaisen hyväilyn sormenpäiltäsi
näen varovaiset rypyt hymysi reunoilla
ja rakkauden täyttämät iirikset

kosketa minua
etten unohda

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot