Nimetön

Runoilija Killing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi ajauduimme tähän?

tarpeeksi monta vuotta elettyämme
tajuamme että tarvitsemme ystävän

heinäkuun aurinko syleilee selkääni
juoksen lujaa
otan kengät pois ja juoksen kovempaa
sinä istut tammikuun lumihangessa
minä tartun sinuun ja vien sinut kiireesti valoon

pelasta minut
minä pelastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aina kun voi pelastaa on pelastettava muttei aina voi ja vaikka voisi ei aina sitä tee tai osaakaan tehdä.

heinäkuu ja tammikuu ovat vastakohdat. hyvä tekstin piirre, sanoisi äidinkielen opettaja. mutta eihän nyt olla koulussa.

tässä on kylmiä väreitä.

 

Käyttäjän kaikki runot