III: Muinaisen vainajan esiinmarssi

Runoilija Haudanusva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 16.2.2016 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Korpimaita, soita ja järven selkiä samoava haikailija, romantikko. Nokturnaalinen vaeltaja sekä kosminen ajattelija.
 

Päreen valossa
pyhitetään veri,
taiotaan tieto savusta,
mennään maanrakoon.

Huone väreilee varjoja,
ajan nähnyt puu
kasvaa läpi kattojen,
havisevat ikipyhät lehdet.

Ahavaa korpi kantaa kainalossaan,
armossa odottaa vainajaa,
joka kaiken keskelle ilmestyy,
kaiken tietävänä.

Selite: 
Kolme arkaaista säiettä tiedon kehältä, kolmas osa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot