Mullassa maata

Runoilija Haudanusva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 16.2.2016 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Korpimaita, soita ja järven selkiä samoava haikailija, romantikko. Nokturnaalinen vaeltaja sekä kosminen ajattelija.
 

Hautausmaalla levätä,
viettää aikaansa pyhällä maalla,
etsiä taivasten valtakuntaa.

Maan povesta käännän
katseellani kylmenneet kivet,
käännän niistä jokaisen.

Autuaana mätänen,
ajatukseni ajan multaamat
antautuvat Kosmokselle.

Ei ristin sielua,
ei aatostakaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot