Vartio

Runoilija Haudanusva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 16.2.2016 17:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Korpimaita, soita ja järven selkiä samoava haikailija, romantikko. Nokturnaalinen vaeltaja sekä kosminen ajattelija.
 

Vartio seisoo paikallaan,
salaa yhteen liitetään.
Kohti taivasten valtakuntaa.

Kirjoitetaan näkymättömällä
verellä, sulkakynällä
mustakantiseen viisastenkirjaan.

Ja niin metsä jää,
täyttyvät hautakammiot
pahalla hengellä,
tyyneys etsii suojaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot