Leppäkerttusateenvarjo

Runoilija sukkapuikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat pieniä murusia ajatuksistamme. ~~ Jokainen kommentti piristää päivää!
 

Minulla oli pienenä
leppäkerttusateenvarjo
muistan sen mustat pilkut
punaisella pohjalla

Kuvittelin aina
kuinka häviäisin ihmisruuhkaan
sateenvarjo mukanani
pieni tyttö
leppäkerttusateenvarjon alla
sataa tihuuttaisi hiljaa
punamusta sateenvarjo
ihmisruuhkassa
sateenvarjomeressä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo :)

Herttainen lapsuusmuisto, suloisen herkkänä runona, joka saa lukijan mukaansa.

suloinen :)

Ihana runo :)

Herttainen lapsuusmuisto, suloisen herkkänä runona, joka saa lukijan mukaansa.

suloinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot