Totuus

Runoilija sukkapuikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat pieniä murusia ajatuksistamme. ~~ Jokainen kommentti piristää päivää!
 

Haluan kaiken pysyvän kuten nyt.
Aina.

Mutta jokainen sekunti,
se riistää minut totuudelta,
siltä totuudelta jota rakastan.

Selite: 
Tämä ei ole ihan totta, mutta kunhan nyt jotain tajunnanvirtaa kirjoitin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tunnelma ja kuvaa osuvasti sitä tunnetta kun tietää, ettei asia ole tietyllä tavalla, mutta ei vain halua sisäistää sitä. Pidän niukkaeleisestä tavastasi kirjoittaa. Tavallaan naiivin vilpitöntä tekstiä, joka kuvaa asioita suoraan. Tuntuu että runosi pureutuu asian keskustaan eikä vain kaartele ja lado joukkoa kliseitä.

Pidän näistä, todella :)

hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot