Nimetön

Runoilija sukkapuikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat pieniä murusia ajatuksistamme. ~~ Jokainen kommentti piristää päivää!
 

Tänään muistin jotain sellaista,
jonka luulin jo unohtaneeni

Tänään muistot eivät lohduta,
vaan ne lyövät suoraan kasvoihin

Tiedän että pitäisi arvostaa elämää,
mutten osaa sitä vieläkään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot