Täydellinen puutarha

Runoilija Deirdra

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulosoinnuin minua lumoat,
minua lumoat otteeseesi.
Pienillä langoilla haluat,
minut punoa syliisi.
Kukkana kauneinpana,
salaiseen puutarhaasi minut istutat.
Sinun ihailtavana,
salaisessa puutarhassa minut omistat.
Yksin sinun,
en kenenkään muun.
Unohdan halun,
ja vapauden kaipuun.
Ei olisi puutarha täydellinen,
ei ilman minua.
Ei olisi puutarha täydellinen,
ei ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot