Niin Suloinen Karkkikauppa

Runoilija Deirdra

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja niin astuit karkkikauppaan
siihen suloiseen pieneen karkkikauppaan
kävelit niin suloisen karkkikaupan läpi
ja etsit mieleisesi karkin
kaikista niistä valitsit juuri sen
sillä olihan se mieleisesi
kävelit tädin luokse tiskille
kaivoit pussukastasi kolikoita
täti kertoi hinnan kassakoneen kilahtaessa
ja niin sinä hymyillen kävelit ulos kaupasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

NIIN SÖPÖ<3

 

Käyttäjän kaikki runot