Sanakoru

Runoilija Deirdra

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki sanasi kauniit taltioin.
Ne mieleeni sidoin.
Niistä yksitellen helmiä hioin.
Helmet kaulakoruksi punoin.

Kaulakoru minua helmineen muistuttaa.
Minulle menneestä kuiskuttaa.
Jälkeen kauniin sanan kasvaa.
Ja kasvamistaan jatkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Osaat käyttää sanoja taitavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot