Itsemääräämisoikeudettomuudesta

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Minut on murrettu,
runneltu irti puhtauden rippeet.

Minuun on sysätty saastaa,
sullottu raadollisin keinoin.

Minut on pakotettu luovuttamaan,
luopumaan eheytymisestä.

Minun mieleni on viillelty veriseksi aavekuvaksi,
painajaismaiseksi kaaokseksi.

Minulta on riistetty itsemääräämisoikeus,
revitty irti henkinen voimakkuus.

Mutta pulssini on edelleen vahva,
elinvoimani melkein eheä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot