En tiedä onko tämä enää elämäni

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Peilistä tuijottaa aina vain uudestaan
kalpea väsynyt aaveen kaltainen

Hiukset takussa meikit levinneet
kyynelvirrassa

Mitä on jäljellä
jos ei osaa enää kuin pyytää anteeksi
omaa pienuuttaan, pelkuruuttaan

Mitä on enää jäljellä
kun ei jaksa kuivata kyyneleitään
saati sitten verta käsistään

En pelkää enää kuolemaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa ja puhuttelevaa.

Synkkä ja surullinen. Pelko on jännä tunnetila, vahvana ajaa ihmiset heikoksi.. Pidän tekstistäsi! :)

 

Käyttäjän kaikki runot