Tarpeeksi kaukana - liian lähellä

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Minun mieleni vapisee, värähtelee
Vatsani on lämmin koti
jonne kolibrit ovat muuttaneet asumaan
Minussa on tuhat eri taajuutta
ja minä yritän ajatella selkeästi

Arpinen, rupinen, pieni mieli
jota en saa rauhoittumaan

Vaikerointi ei auta mitään
huutaminen kuluttaa

Ja kuinka minä muka selittäisin sinulle
tämän tuhkaisen elämäni tarkoitusta
jos minä en tiedä edes tietä kotiin?

Jos jossain on pelastaja
se on kai lähempänä kuin aiemmin

Selite: 
"I got wiring loose inside my head."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot