Vaimennus

Runoilija c2ca4f2740c6086bddeaebbc143d78fc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2008
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän sanoissa.
 

Huutoni on vaimentunut,
alitajuntani on kadottamassa itsensä.

Kehoni on jäätynyt talven myötä,
tarkoituksettomuus on ottanut minut valtaansa.

Elinvoimani on muuttunut elinvoimattomuudeksi,
vahvuuteni heikkoudeksi.

Ihoni on vaaleampi kuin viime viikolla,
silmäni syvemmällä kuopissaan.

Miksi näen itsessäni vain kuolemaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot