Pinnan alla

Runoilija Elliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tyllerö täältä metän keskeltä..

"En oo mikkää ruusu, mutta kukkiihan se perunaki!" :D
 

Kukaan ei tuu koskaan näkemään,
miten pahasti sinä minut hajotit.
Iloinen ulkokuori peittää sirpaileina olevan sisutan

Kukaan ei tuu koskaan näkemään,
miten paljon tuskaa aiheutit.
Itken yöllä yksin hiljaa peittoni alla

Kukaan ei tuu koskaan näkemään,
miten syvälle minua satutit.
Kuivaan kyyneleet, kasaan naamion ja vedän hymyn naamalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot