Unohdus

Runoilija Elliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tyllerö täältä metän keskeltä..

"En oo mikkää ruusu, mutta kukkiihan se perunaki!" :D
 

Tuska syö hitaasti sisältä
Juuri kun kipu hieman hellittää
näen esineen, kuulen äänen

joka muistuttaa sinusta.
Milloin päästät irti?

"Aika parantaa haavat" sanotaan
En tahdo mitään aikaa
tahdon unohtaa, nyt heti

ehkä kipu silloin loppuisi.
Tai edes helpottaisi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot