Ei enää

Runoilija Elliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tyllerö täältä metän keskeltä..

"En oo mikkää ruusu, mutta kukkiihan se perunaki!" :D
 

Silloin luulin tekeväni oikein
En enää jaksanut

Sinun satuttavan minua
En enää halunnut

Rakkauteesi luottaa
En enää uskaltanut

Sanoihisi uskoa
En enää voinut

Enempää kyyneliä takiasi
En enää tahtonut



Teinkö virheen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot