M

Runoilija Melancholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Won't you save me, please?
 

Ihminen, joka satuttaa
Sanoillansa tappaa
Voiko sellaista rakastaa?
Valitettavasti.

Selite: 
Mennyttä, kuollutta. Yhä muistaen sinut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot