Poissa ikuisesti

Runoilija Miztake

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Umm, usein yksinäinen, eläinrakas romantikko 8D || Hymyile, niin kukaan ei huomaa, että sinuun sattuu.
 

Sinä yönä lähetin sydämeni sinun mukaasi, sillä tiedän sinun pitävän siitä huolta. Vietin elämäni parhaat päivät juuri sinun kanssasi, mutta ne päivät olivat liian lyhyitä. Olin täysin kiintynyt sinuun, sinä menit aivan liian pian. Rakastin luotettavia, ymmärtäviä silmiäsi. Siitä on jo monta vuotta, mutta silti. En voi sanoin kuvailla tätä tuskaa. Kyyneleeni ovat sekoittuneet tähän iänikuiseen sateeseen, joka lankesi päälleni lähtösi jälkeen. Tekisin mitä tahansa saadakseni sinut takaisin, menisin maailman ääriin, mutta sen sinä jo tiesitkin. Olisin ottanut luodin puolestasi, mutta olin aivan liian hidas. Sen vuoksi olet nyt poissa, et jäänyt odottamaan minua. Kaikki sanovat näiden haavojen parantuvat pian, mutta ne eivät koskaan parane täysin, tiedän sen..

Selite: 
Kirjoitin runon joskus yöllä, kun olin surullinen ja kuuntelin surullista musiikkia ja se inspiroi sitten sen verran, että tuommoisen nyt sitten värkkäsin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot