rauhoittava sade

Runoilija jensku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omista tunteistani ja elämästäni saan parhaimmat inspiraatiot runoihini... LUKEKAAHAN SITTEN VANHEMPIAKIN RUNOJANI, EIKÄ VAIN NÄITÄ ENSIMMÄISIÄ :):)
 

Ulkona yö jo pimenee
vesi luontoa nyt kastelee,
tuulen puuskat hentoiset
ikkunaan lyö pisarat iloiset.

Silmäni mä suljen
ja annan aistieni nauttia
pisaroiden tanssiessa
vasten ikkunaa.

"Hyvää yötä rakkaimpain"
vielä ehdin toivottaa
ennen kuin tanssi tuo
mut täysin uneen rauhoittaa.

Selite: 
sateen ropina ikkunassa on vaan jotenkin niin rauhottavan kuulosta. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti kuvattu tunnelma. Sateen ropina on rauhoittavaa. Kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot