Viimeinen rutistus

Runoilija jensku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omista tunteistani ja elämästäni saan parhaimmat inspiraatiot runoihini... LUKEKAAHAN SITTEN VANHEMPIAKIN RUNOJANI, EIKÄ VAIN NÄITÄ ENSIMMÄISIÄ :):)
 

Ensi kertaa
olo aivan turta
ensi kertaa
näiden opintojen aikana
Ensi kertaa
mieli tekis vaan luovuttaa
heittää pyyhe kehään
ja unohtaa.

Illat menee, yöt menee
ahdistuksen runtelemana.
Viimeinen rutistus
sitten se on siinä,
todistus, tutkinto.

Vaan ei meinaa järki kestää
iltaisin vaikea itkua on estää.
Tuntuu kuin vuosien mittaan
rakennetut tukipilarit mun
murenisivat alla taakan valtavan.

Viimeinen rutistus,
anna tukien se kestää vielä
romahtaa en haluis
enää metreillä viimeisillä.

Selite: 
Insinöörin opinnot alkavat olla loppusuoralla ja stressi alkaa kasvaa sietämättömäksi. Mutta enää hetki... :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot