Toivon, haluan

Runoilija jensku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omista tunteistani ja elämästäni saan parhaimmat inspiraatiot runoihini... LUKEKAAHAN SITTEN VANHEMPIAKIN RUNOJANI, EIKÄ VAIN NÄITÄ ENSIMMÄISIÄ :):)
 

Huolestuttaa, pelottaa,
ahdistaa.
Miten tilanne tähän johti,
miksi asiat menee toivotonta kohti.

Toivon, haluan,
vaadin.
Asiat saavat parantua,
surkea tilanne rauhottua.

Uskon, pelkään,
toivon, tunnen.
Vielä ei oo sun aikas,
taivas ei oo vielä sun paikkas.

Voimia, rakkautta,
läheisyyttä.
Tuntea saat sä vielä näitä,
sen mä tiedän.
Ainakin hartaasti uskon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot