rakas mummi

Runoilija jensku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omista tunteistani ja elämästäni saan parhaimmat inspiraatiot runoihini... LUKEKAAHAN SITTEN VANHEMPIAKIN RUNOJANI, EIKÄ VAIN NÄITÄ ENSIMMÄISIÄ :):)
 

Mieli synkäksi meni mun
kun taivaan porteille lähteä täytyi sun.
Kyyneleet poskillani vierien
sut saatoin rauhaan ikuiseen.

Nyt ankeaa kiveä katsoen
kyyneleet poskella vierii taas,
lapsuuden muistoja muistellen
hymyn kuitenkin huulilleni nostat taas.

Tuuli mulle viestin sulta tuo
"Kyyneleet kuivaa poskiltas nuo
on joulunaika kultainen
riemun aika enkelten."

Lumi ja tuuli siluettisi kauniin muodostaa
on sulla siivet enkelten.
Hymyillen voinkin sulle toivottaa
joulurauhaa kultaisaa,
kynttilän muistolles sytyttää
ja joulun onnea lähteä jakamaan.

Selite: 
Joskus on hyvä muistaa myös heitä, jotka eivät enää ole keskuudessamme. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa suruusi, josta kauniisti kirjoitit...

 

Käyttäjän kaikki runot