Anteeksi

Runoilija vielänuori

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.3.2023
Viimeksi paikalla: 22.3.2024 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.1.2006

Kirjoitan runoja omasta sydämestä ja hetken mielijohteesta, runot eivät siis noudata mitään sääntöä sen enempää kun ajatuksen juoksuni.
 

Anteeksi

Sitä olen saanut pyytää useasti

Pyydän sitä ettet tule vihaiseksi

Pelottavaksi, uhkaavaksi, äidiksi

Ei tiedä mikä on siirtosi seuraava

Löytyykö sydämestä vai ihosta haava 

Jos olet näkymätön ja kiltti tyttö

Ei tarvitse pyydellä anteeksi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei pidä olla näkymätön, eikä varsinkaan kiltti.
 

Käyttäjän kaikki runot