Äiti kuuntele

Runoilija vielänuori

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.3.2023
Viimeksi paikalla: 22.3.2024 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.1.2006

Kirjoitan runoja omasta sydämestä ja hetken mielijohteesta, runot eivät siis noudata mitään sääntöä sen enempää kun ajatuksen juoksuni.
 

On pimeää ja synkkää

Hiljaista mutta niin äänekästä

Toisaalta kirkasta ja jyrkkää

Ääni hukkuu ilmaan

Sama kun ääntä ei olis ollenkaan

Silti toivon äiti kuule kun pyydän

Kyyneleet virtaavat puron

Sitä pitkin ei silti voi purjehtia luoksesi

Miksi jätit minut yksikseni

Huudan kovempaa

Et silti pyyntööni vastaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, joskus vain käy niin.
 

Käyttäjän kaikki runot