Kaamos aika

Runoilija Caroanttonen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.1.2023
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On niin kylmä, niin kovin kylmä. Tuskin sydänkään enää hakkaa. Umpijäässä ja tyhjyydessä ruumiini makaa. On pimeää, niin kovin pimeää. Ei näy ristinsielua, eikä kuulu ääntä pienintäkään. Ei ole paikkaa minne juosta, ei paikkaa minne paeta. Tähän kurjuuteen jään paleltumaan, itkemään ja yksin kyyhöttämään. 
Kaamos.
Selite: 
Olisi kiva saada kommenteja ja mielipiteitä runosta😍 (huomioithan että olen vasta 13vuotias joten runot eivät ole huippuluokkaa)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin osasiit kuvata kaamosta ja yksinäisyyttä. Tunnelma välittyy hyvin runostasi. 
Todella koskettavasti kirjoitat nuoresta iästäsi huolimatta.
 

Käyttäjän kaikki runot