Suudelma

Runoilija Caroanttonen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.1.2023
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Istumme kahdestaan meren rannalla. On yö, kesä-yö joten on siltikin valoisaa. Katsomme kuun muodostaamaa siltaa. Paikka jossa oleskelemme on yhä lämmin päivän jäljiltä. Lokit huutavat tähtisellä taivaalla. Pienet aallot lyövät kiinni kallion seinämään. Kuuntelemme meren ääniä hiljaa, kunnes istuudut lähemmäs minua ja kosketat kättäni hellästi. Tuo saa vatsani täyteen perhosia jotka lepattelevat sisälläni raivokkaasti. Käännään katseeni kasvojasi kohden, oletkin jo tuijottanut minua jonkin aikaa. Hymyilen leveällä hymyllä ja katson sinua silmiin. Et reagoi eleeseeni sillä olet silmät kiinni punaisissa pehmeissä huulissani. Otan kädestäsi tiukemman otteen. Lähestyt minua, tiesin että välillämme on muutakin kuin silkkaa ystävyyttä. Käännään päätäni hitaasti ja lähestyn huuliasi samalla kun kiinnitän silmäni. Suudelma oli niin hellä, niin rakastavainen. Huulet likiti koskettivat toisiaan. Pysähdyimme tuohon hetkeen pieneksi aikaa. Tuo pieni hetki tuntui ikuisuudelta, mutta ikuisuuskaan ei olisi liikaa kanssasi. Pian hellät suudelmat muuttuivat intohimoisiksi. Olet kuin huumetta minulle. 
 
Tunti pari kului nopeasti kuherellessa, nauraessa ja jutellessa. Käyn makaamaan reisiesi päälle. Ummistan silmäni ja kuuntelen ympärillä olevia ääniä. Kuulen yhä pienet aallot ja lokit. Puutkin humisevat pienesti syvemmällä metsässä. Tällä saarella ei ole ketään meidön lisäksi. Vain pieni mökki ja hyönteisiä. 
 
Pikkuhiljaa vaivun uneen samalla kun silität hiuksiani kevyesti. Miten ihana tapa nukahtaa.
Selite: 
Vain kaunis kuvitelma jonka haluan tänne jakaa. (huomioikaa että olen 13 joten runo ei ole erikoisempi)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olisi mukavaa saada kommenteja ja mielipiteitä (:
Kaunis unelma. 
Luulen että moni haaveilee juuri tuollaisesta. Perhosia vatsassa, on sitten nuori tai vanha, niin aina yhtä ihanalta se tuntuu. 
Upeasti saat runollasi aikaan tietynlaisen tunnelman.
 

Käyttäjän kaikki runot