ja taas, ja taas!

Runoilija Sanaton kuunvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kylmään ja kuumaan ja takaisin, mä oon onnesta sekaisin." Tykkään laulaa, tanssia ja soittaa rumpuja. Nautin musiikista suuresti :) Olen hyvin ulospäin suuntautuva, mutta yritän rikastuttaa sisäistä maailmaani Olen ehkä nuori, mutta otan paljon vastuuta ja ymmärrän yhtä jos toista.
 

ja kun taas menen ja haen kaiken
ja kun taas tunnistan joutuneeni samaan risteykseen
ja kohtaan jälleen saman viholliseni
vaan miksi minun pitää pitää häntä lähelläni?

ja kun taas rakastan vuosikymmeniä vanhaa kieltä
kieltä, joka osaa olla olemassa ilman minun
syntymääni

voi, taas, lähden matkaan
matkasta tulee taas pitkä ja rankka
onko se taas sen arvoinen
kun se ei ennen ollut kun sen kuljen?

lopussako kiitos seisoo
kuka sen pystyttää
ja taas, voi, miksi?

vai voinko kenties kaiken muuttaa
rajusti kääntyä
heittää kaikki mennyt menemään
aloittaa raju,
raju
muutos?

vaan minä,
voi,
minä,
pissaan sinfonian
räjäytän hiukset
ja annan teidän kuunnella vaivaani
ai, tämä taakka selässäni
kas, kun en kaadu
kas,
kun en
kaadu.

kaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot