oikeasti

Runoilija Sanaton kuunvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kylmään ja kuumaan ja takaisin, mä oon onnesta sekaisin." Tykkään laulaa, tanssia ja soittaa rumpuja. Nautin musiikista suuresti :) Olen hyvin ulospäin suuntautuva, mutta yritän rikastuttaa sisäistä maailmaani Olen ehkä nuori, mutta otan paljon vastuuta ja ymmärrän yhtä jos toista.
 

Kun tässä istun nyt ja aina
Aina
Aina
Raapustan mielessäni ja paperille kaikki sanat, jotka olet sanonut ja joiden arvioin sinun vielä sanovan.
Minua raivostuttaa,
kun yrität tulkita minua.
Koska oikeasti
et näe pintaa syvemmälle
Ja koska oikeasti
et ole käynyt tumman veden pinnan
alla
Sillä oikeasti
siellä odottaa kokonaan toinen maailma
Universumi
ja viidessadas ulottuvuus.
Kun nyt ja aina istun tässä
ja yritän kuunnella ajatuksiasi
romahdan suruun, sillä kuulen ne varsin hyvin

Minä en ole niissä. En ole pitkään aikaan
ollut.
Koit takiani tuskan,
ja nyt tuon tuskan ansiosta
minua ei ole
enkä tiedä
how can I ever be.

Selite: 
en tiedä, olen hämilläni
Kategoria: 
 

Kommentit

joo-o...

 

Käyttäjän kaikki runot