Tappovauhtia

Runoilija closed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




olenko kadottanut sen taidon
jonka joskus niin hyvin luulin osaavani--
 

Maaliviivalta toiselle
illuusio hajoaa aina väärään suuntaan
ja muistat viimeistään silloin
kun ajaa hän taas ulos kyynelkanaviasi
tappovauhtia

sinne olisi voinut jäädä
eikä kenenkään olisi tarvinnut löytää sanoja
femtosekunteja jäljessä
eikä kukaan olisi huomannut kuinka maa jäätyy uudestaan

tavat jolla hengittää
sisään ulos ulos

muistat mihin tahtiin hänen sydämensä löi.

Selite: 
Se tulee aina kun haluaa, se myös pääsee aina kun se haluaa.<br/> <br/> <br/> <em>muistan oikeasti.</em>
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, yksinkertaisesti sanottuna.
Toi tapa, jolla sä kerrot asiat, on jotenkin kylmä, mutta samalla niin helvetin kaunis.
Oon ihan aivokuolleena täällä tän luettua,
suosikkeihin menee →

Saat omaa erikoisuutta lauseisiin sanajärjestyksellä. Aika pirun hyvin.

"muistat mihin tahtiin hänen sydämensä löi."

Kommentoisin tätä tekstiä enempikin, mutta tuo viimeinen virke tyhjensi minut niin täysin. Muistan, muistan todellakin. Upeasti erityisesti tuo sanottu.

Hmm...Tämä oli jotain niin mahtavaa etten osaa sanoa oikein mitään, ja jo ensimmäinen rivi pakotti lukemaan loppuun.
Viimeinen lause... niin...se sopii täydellisesti ajatuksiini tällä hetkellä.
Hienoa!
Kiitos tästä <3

viimeinen lause oli se ongenkoukku tässä. muistan miekin. ja se on kumma, miten vuosien takkaa jostakusta voi muistaa täysin merkittäviä ja mittääntekeviä asioita.
kysymys kuuluukin; olitko sinäkään täysin hereillä?

 

Käyttäjän kaikki runot