Taidetta tuskasta

Runoilija VarjoRatsastaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä hiljaa astut koleaan aamuun
ja taaksesi jätät
naisen
joka sinulle hetken toi rauhan

lähdet, koska et halua jäädä

Harmaa on katu jolla askeleet kaikuvat
sinun silmissäsi tuska on luovuutta
ja harmaassa tanssivat värit
joita kukaan muu ei näe

Olet riutuva taiteilija
et pysähdy, et voi, sillä maailmassa on liian paljon tuskaa
mutta sinä näet kauneutta
jota kukaan muu ei näe

juot kahvisi, vaikka se on kylmää
et välitä paperiviillosta sormella

veri jätti jälkensä harmaan lehden sivulle
ja sinä
jätit sen luettavaksi seuraavalle

Junassa särisevä kaijutin
ilmoittaa seuraavan aseman
hymyilet
seuraava kaupunki
jossa riutuva taiteilija tekee taidetta tuskasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kuvausta ihmissuhteesta ja taiteilija-elämästä. Monet heistä (mutta ei toki kaikki) ovat jonkinlaisia kulkureita mieleltään. Pidän tämän runon rauhallisuudesta ja runominän kyvystä päästää irti vaikka se surua tuottaakin.

 

Käyttäjän kaikki runot