Huokaus jäljellä

Runoilija Tuulitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsiä, löytää, kadottaa, etsiä, löytää...

Kiinnostunut tietämään menevätkö runoni täysin yli ihmisten ymmärryksen nykyään vai onko niiden sisältö täysin onnetonta. Ajatukset osaavat enää vain poukkoilla.
 

Kun on hetki mennyt hentoinen
Kun on aura niittänyt viimeinen

Siivellä kiiltävällä sivaltaen
Kylmä tuuli helmoissa hiertäen

Tulen tukahduttaa pois
Tahto tukehtua sois

Pehmoisena illassa hämärtyvässä
Kovana aamussa nousevassa

Kosketus kaunis kuin lehtien vihreä
Sivallus notkea kuin koivun vitsa

Auringon kehrä kultaansa huokaa
Tummina pilvet taustalla makaa

Pilven poimussa tulta
Auringon sisällä kulta

Auransa soisi loistavan
Omaa hehkuaan toistavan

Ei lehtien laulu nyt tuulessa soi
Ei heinien haiku nyt lohtua suo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielisen kaunis.
Hienoa sanojen käyttöä
luontoaihein.ja vertauskuvin.
Pidin.

Kauniita maalailevia sanoja. Ihana otsikko.

Erittäin kaunis! Tykästyin heti sanojen soljuvaan menoon ja tuohon tunnelmaan, mikä runostasi välittyy niin hienosti!

Surumielisen kaunis.
Hienoa sanojen käyttöä
luontoaihein.ja vertauskuvin.
Pidin.

Kauniita maalailevia sanoja. Ihana otsikko.

Erittäin kaunis! Tykästyin heti sanojen soljuvaan menoon ja tuohon tunnelmaan, mikä runostasi välittyy niin hienosti!

 

Käyttäjän kaikki runot