Torn Apart

Runoilija Tuulitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsiä, löytää, kadottaa, etsiä, löytää...

Kiinnostunut tietämään menevätkö runoni täysin yli ihmisten ymmärryksen nykyään vai onko niiden sisältö täysin onnetonta. Ajatukset osaavat enää vain poukkoilla.
 

Castles in the sky
Mountains in the clouds
Pink scenery
Blows the mind away

Road goes on and on
On and on and on
Lonely trees create a forest
Darkness starts to fall

Wind takes the scent away
It does not caress me
Sneaking river
Misty mind and soft sheets

Sweet tea loving me
Letters to stroke
Honey numbs the sences
Pictures playing in the mind

Ammonium Chloride
Wake me up
Wicked mind
Give me chocolate to bite

Selite: 
Vähän epämääränen varmaan kaikille muille paitsi itselleni. Ja mahdollisesti eräälle rakkaalle henkilölle <3 Itseäni tämä runo viehättää omalla tavallaan. Pahoittelen jos se aiheuttaa muille ärsyyntymiskäyrän nousua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot