Lounas

Runoilija Wanderer

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohta koittaa työpäivän odotetuin hetki
Ruokalaan nyt aika tehdä perinteinen retki

Lihasoppaa lusikoin mä kohti omaa suuta
Jälkiruuaks mielessä vaan jotain ihan muuta

Sieltä saapuu neitokainen pystyssä nokka
Älä kato, älä kato, muuten pettää pokka

Kesämekos värejä on sopivas suhteessa
Koita täs nyt sinnitellä herran nuhteessa

Miten voikaan virkailija olla noin nätti
Onnentunteen sisälleni loppupäiväks jätti

Korkkareissa tyylikkäästi tyttö tuo poistuu
Ei hätää, tämä show huomenna taas toistuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, lounashetken kohokohdista.
Hyvää syntymäpäivää!

todella hauska ja positiivinen runo. jättää hyvän mielen!

Olipa kerrassaan positiivinen runo! Pidin, kovasti.

Hupaisaa katseltavaa sinulla ja hyvää syntymäpäivänä.

Ihana runo, lounashetken kohokohdista.
Hyvää syntymäpäivää!

todella hauska ja positiivinen runo. jättää hyvän mielen!

Olipa kerrassaan positiivinen runo! Pidin, kovasti.

Hupaisaa katseltavaa sinulla ja hyvää syntymäpäivänä.

 

Käyttäjän kaikki runot